موضوع : متن کامل پایان نامه انگلیسی : مطالعه بسته بندی سازگار با محیط زیست در استارت آپ های حوزه غذا
رشته : محیط زیست فناوری اطلاعات صنایع غذایی
سال انتشار : 2021
زبان : انگلیسی
مقطع : کارشناسی
چکیده (ترجمه ماشینی ) :
هدف: هدف این پایان نامه بررسی این موضوع است که چگونه استارت آپ های مواد غذایی (FS) می توانند بسته بندی مواد غذایی اولیه (PFP) خود را با شناسایی و ارزیابی عملکرد جایگزین بسته بندی مناسب، سازگارتر با محیط زیست کنند. هدف با پاسخ به سه سوال تحقیق محقق شد:
RQ1) چگونه می توان سازگاری با محیط زیست PFP را ارزیابی کرد؟
RQ2) مناطق بهبود عملکرد محیطی کدامند؟
RQ3) تفاوت عملکرد در PFP های مشابه چیست؟
روشها: برای پاسخ به سؤالات پژوهش، هم مرور ادبیات و هم دادههای تجربی مورد نیاز بود. مطالعه ادبیات به منظور جمعآوری نظریههای مرتبط در مورد بستهبندی اولیه مواد غذایی در استارتآپهای مواد غذایی انجام شد. برای به دست آوردن داده های تجربی مورد نیاز، یک مطالعه موردی منفرد در یک شرکت موردی که متناسب با موضوع بود انجام شد. مطالعه موردی شامل مصاحبه های متعدد و مطالعه اسنادی بود. این امر امکان تجزیه و تحلیل در قالب تطبیق الگو را برای پاسخ به سؤالات تحقیق و دستیابی به هدف فراهم کرد.
یافتهها: مطالعه نشان داد که برای ارزیابی PFP که تأثیر مستقیم بر محیطزیست دارد، ویژگیهای عملکردی و چارچوب زیستمحیطی نقش محوری در سازگاری با محیطزیست PFP دارند که الزامات PFP و یک رویکرد تصمیمگیری چند معیاره را تحلیل میکند. ارزیابی زیست محیطی برای Green-PE انتظارات ذینفعان با تجزیه و تحلیل معیار PFP پیدا شد. علاوه بر این، مقایسه ای برای جایگزین دوستدار محیط زیست با Green-PE فعلی برای توجیه عملکرد PFP در FS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
پیامدها: نتایج مطالعه پیامدهای عملی را با ارزیابی Green-PE فعلی و ارزیابی شکافها برای مناطق بهبود ارائه میکند، در حالی که PFP مشابه را که یک گزینه سازگارتر با محیط زیست برای استارتآپهای بستهبندی مواد غذایی است، مقایسه میکند. از آنجایی که هیچ پیامدهای نظری کلی وجود نداشته است، یافته های پایان نامه می تواند به عنوان مبنایی برای بینش عمیق تر در مورد موضوع از طریق تحقیقات گسترده تر مورد استفاده قرار گیرد.
حدود و محدوده: تمرکز بر شناسایی و ارزیابی اثرات زیستمحیطی فعلی PFP بود و نه سایر جنبههای ارزیابی چرخه حیات، زیرا دامنه محدود بود. همچنین، یک مطالعه موردی واحد به جای مطالعات موردی متعدد برای تجزیه و تحلیل سازگاری با محیط زیست برای PEP ها استفاده شد.
