موضوع : متن کامل پایان نامه انگلیسی : مطالعه اثرات افزایش DOC و دمای آب بر روی تغییرات انتوژنتیکی ماهی ها
رشته : محیط زیست جانورشناسی
سال انتشار : 2021
زبان : انگلیسی
مقطع : کارشناسی ارشد
چکیده (ترجمه ماشینی ) :
تغییرات آب و هوایی باعث افزایش دمای آب می شود و بسیاری از دریاچه ها در منطقه شمالی به دلیل افزایش ورودی کربن آلی محلول (DOC) قهوه ای شدن آب (قهوه ای شدن) را تجربه خواهند کرد. در ماهی، گرم شدن ممکن است باعث محدودیت منابع و کاهش اندازه و فراوانی ماهی شود. بسیاری از گونههای ماهی در طول زندگی خود تغییرات انتوژنتیکی را نشان میدهند و با رشد به طعمههای بزرگتر تبدیل میشوند. قهوه ای شدن ممکن است با کاهش فراوانی شکار زیاد در ناحیه اعماق دریا یا سخت تر کردن طعمه های متحرک، زمان، مزایا و یا جلوگیری از نمایش جابجایی های درون ژنتیکی را تغییر دهد. این می تواند باعث محدودیت منابع، سرکوب رشد و رشد جمعیت شود. این مطالعه اثرات افزایش DOC و دمای آب را بر روی تغییرات انتوژنتیکی جیره، ساختار اندازه و فراوانی جمعیت در 9 ستون فقرات چسبنده (Pungitius pungitius) در یک سیستم حوضچه تجربی با تیمار گرم شدن و گرادیان غلظت DOC بررسی کرد. گرمایش بر تعداد جمعیت، زیست توده، حداکثر اندازه ماهی، پری معده و مصرف طعمه بزرگ تأثیر منفی داشت. برخلاف نتایج مورد انتظار، افزایش ورودی DOC منجر به افزایش جمعیت، زیست توده و ماهیهای حداکثر اندازه بزرگتر با افزایش DOC شد. DOC تأثیر منفی بر تغییرات انتوژنتیکی رژیم غذایی نداشت. در محفظههای نسبتا کم عمق، بالاترین غلظت DOC ممکن است به آستانهای نرسیده باشد که اثر سایهاندازی DOC مزایای مواد مغذی اضافی مرتبط با DOC را لغو کند. از این رو، در اکوسیستم های دریاچه های کم عمق، افزایش DOC ناشی از تغییرات آب و هوایی ممکن است از تولید ماهی حمایت کند، در حالی که گرم شدن ممکن است اثرات منفی قوی بر فراوانی و اندازه جمعیت ماهی داشته باشد.