PDF

دانلود پایان نامه : مطالعه اثرات افزایش DOC و دمای آب بر روی تغییرات انتوژنتیکی ماهی ها

اگر دانشجو و یا محقق هستید با پایان نامه های انگلیسی و جدید سایت پروجکت دانلود می توانید سریع , راحت و حرفه ای تر مقالات و پروژه های خود را تالیف کنید ! پروجکت دانلود , جدیدترین پروژه ها , مقالات , پایان نامه ها و تز های مقاطع مختلف تحصیلی از بهترین دانشگاه های جهان را برای شما فراهم می کند . در این مطلب با دانلود متن کامل پایان نامه / مقاله انگلیسی :  مطالعه اثرات افزایش DOC و دمای آب بر روی تغییرات انتوژنتیکی ماهی ها    همراه شما هستیم .
.

موضوع : متن کامل پایان نامه انگلیسی : مطالعه اثرات افزایش DOC و دمای آب بر روی تغییرات انتوژنتیکی ماهی ها

رشته : محیط زیست  جانورشناسی

سال انتشار : 2021

زبان : انگلیسی

مقطع : کارشناسی ارشد

چکیده (ترجمه ماشینی ) :

تغییرات آب و هوایی باعث افزایش دمای آب می شود و بسیاری از دریاچه ها در منطقه شمالی به دلیل افزایش ورودی کربن آلی محلول (DOC) قهوه ای شدن آب (قهوه ای شدن) را تجربه خواهند کرد. در ماهی، گرم شدن ممکن است باعث محدودیت منابع و کاهش اندازه و فراوانی ماهی شود. بسیاری از گونه‌های ماهی در طول زندگی خود تغییرات انتوژنتیکی را نشان می‌دهند و با رشد به طعمه‌های بزرگ‌تر تبدیل می‌شوند. قهوه ای شدن ممکن است با کاهش فراوانی شکار زیاد در ناحیه اعماق دریا یا سخت تر کردن طعمه های متحرک، زمان، مزایا و یا جلوگیری از نمایش جابجایی های درون ژنتیکی را تغییر دهد. این می تواند باعث محدودیت منابع، سرکوب رشد و رشد جمعیت شود. این مطالعه اثرات افزایش DOC و دمای آب را بر روی تغییرات انتوژنتیکی جیره، ساختار اندازه و فراوانی جمعیت در 9 ستون فقرات چسبنده (Pungitius pungitius) در یک سیستم حوضچه تجربی با تیمار گرم شدن و گرادیان غلظت DOC بررسی کرد. گرمایش بر تعداد جمعیت، زیست توده، حداکثر اندازه ماهی، پری معده و مصرف طعمه بزرگ تأثیر منفی داشت. برخلاف نتایج مورد انتظار، افزایش ورودی DOC منجر به افزایش جمعیت، زیست توده و ماهی‌های حداکثر اندازه بزرگتر با افزایش DOC شد. DOC تأثیر منفی بر تغییرات انتوژنتیکی رژیم غذایی نداشت. در محفظه‌های نسبتا کم عمق، بالاترین غلظت DOC ممکن است به آستانه‌ای نرسیده باشد که اثر سایه‌اندازی DOC مزایای مواد مغذی اضافی مرتبط با DOC را لغو کند. از این رو، در اکوسیستم های دریاچه های کم عمق، افزایش DOC ناشی از تغییرات آب و هوایی ممکن است از تولید ماهی حمایت کند، در حالی که گرم شدن ممکن است اثرات منفی قوی بر فراوانی و اندازه جمعیت ماهی داشته باشد.

 

 

 

لینک دانلود پس از خرید نمایش داده خواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.