PDF

دانلود پایان نامه : بررسی تنش بین کیهان اولیه و متاخر و فضای خالی کیهانی کم چگال با نرخ انبساط سریعتر

اگر دانشجو و یا محقق هستید با پایان نامه های انگلیسی و جدید سایت پروجکت دانلود می توانید سریع , راحت و حرفه ای تر مقالات و پروژه های خود را تالیف کنید ! پروجکت دانلود , جدیدترین پروژه ها , مقالات , پایان نامه ها و تز های مقاطع مختلف تحصیلی از بهترین دانشگاه های جهان را برای شما فراهم می کند . در این مطلب با دانلود متن کامل پایان نامه / مقاله انگلیسی : بررسی تنش بین کیهان اولیه و متاخر و فضای خالی کیهانی کم چگال با نرخ انبساط سریعتر   همراه شما هستیم .
.

موضوع : متن کامل پایان نامه انگلیسی :  بررسی تنش بین کیهان اولیه و متاخر و فضای خالی کیهانی کم چگال با نرخ انبساط سریعتر

رشته : فیزیک – نجوم هوافضا

سال انتشار : 2021

زبان : انگلیسی

مقطع : کارشناسی ارشد

چکیده (ترجمه ماشینی ) :

در سال‌های اخیر، محدودیت‌های فزاینده دقیق روی مقدار ثابت هابل، H0، اختلاف بین نتایج حاصل از اندازه‌گیری‌های اولیه و دیررس را برجسته کرده است. یک راه حل بالقوه برای این به اصطلاح کشش هابل، این فرضیه است که ما در یک فضای خالی کیهانی زندگی می کنیم، یعنی یک محله کیهانی کم چگال که با نرخ انبساط محلی سریعتر مشخص می شود. در این پایان نامه، ما این سناریو را از طریق فرمالیسم Lemaître-Tolman-Bondi برای یک جهان همسانگرد اما ناهمگن حاوی ماده، انحنا و یک ثابت کیهانی، که با ΛLTB نشان می دهیم، مدل می کنیم. ما این چارچوب را به صورت عددی با دو فرمول متفاوت برای نمایه چگالی ماده محلی، به ترتیب بر اساس یک آنساتز گاوسی واقعی‌تر و سناریوی ایده‌آل‌شده به اصطلاح مدل اوپنهایمر-اسنایدر، پیاده‌سازی می‌کنیم. سپس کیهان‌شناسی پس‌زمینه و پارامترهای خالی درگیر در هر مورد را از طریق تجزیه و تحلیل مونت کارلو زنجیره مارکوف با ترکیبی از مجموعه‌های داده اخیر محدود می‌کنیم: نمونه پانتئون از نوع ابرنواختر Ia، مجموعه‌ای از نقاط داده نوسانات صوتی باریون از بررسی‌های کهکشانی مختلف و پیشین های فاصله استخراج شده از آخرین انتشار داده های پلانک. برای هر دو مدل، مرزهای حاصل در فضای پارامتر مورد بررسی، ترجیحی برای کاهش چگالی -13 درصد با اندازه تقریباً 300 مگاپیکسل نشان می‌دهد، که به طرز جالبی با پیش‌بینی به اصطلاح خلأ KBC که قبلاً بر اساس تحلیل‌های مستقل با استفاده از آن شناسایی شده بود، مطابقت دارد. توزیع کهکشان ها ما سطح بهبود کشش هابل را با تجزیه و تحلیل محدودیت‌های ΛLTB در قدر مطلق باند B ابرنواخترها، که کالیبراسیون را برای اندازه‌گیری‌های محلی H0 فراهم می‌کند، کمی می‌کنیم. از آنجایی که هیچ تفاوت معنی‌داری با توجه به تناسب مشابه انجام شده با مدل ΛCDM استاندارد مشاهده نمی‌شود، نتیجه می‌گیریم که حضور بالقوه یک فضای خالی محلی تنش را حل نمی‌کند.

دانلود پایان نامه : بررسی تنش بین کیهان اولیه و متاخر و فضای خالی کیهانی کم چگال با نرخ انبساط سریعتر

 

 

 

لینک دانلود پس از خرید نمایش داده خواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.