PDF

دانلود پایان نامه : بررسی تولید بیوگاز به روش AD از زباله صنایع نیشکر

اگر دانشجو و یا محقق هستید با پایان نامه های انگلیسی و جدید سایت پروجکت دانلود می توانید سریع , راحت و حرفه ای تر مقالات و پروژه های خود را تالیف کنید ! پروجکت دانلود , جدیدترین پروژه ها , مقالات , پایان نامه ها و تز های مقاطع مختلف تحصیلی از بهترین دانشگاههای جهان را برای شما فراهم می کند . در این مطلب با دانلود متن کامل پایان نامه انگلیسی : بررسی تولید بیوگاز به روش AD از زباله های صنایع نیشکر و اتانول همراه شما هستیم .
.

موضوع : متن کامل پایان نامه انگلیسی : بررسی تولید بیوگاز به روش AD از زباله های صنایع نیشکر و اتانول

رشته : شیمی – زیست – صنایع غذایی

سال انتشار : 2021

زبان : انگلیسی

مقطع : کارشناسی ارشد

چکیده (ترجمه ماشینی ) :

صنایع نیشکر و اتانول برزیل زباله های زیادی تولید می کنند که پتانسیل تولید انرژی دارند. از هضم بی هوازی (AD) می توان به طور م forثر برای تولید بیوگاز از این مواد زائد استفاده کرد. در طی فرآیند AD ، حجم زیادی از هضم تولید می شود که برخی از آنها در کود استفاده می شوند در حالی که حجم زیادی از آن در مخازن بدون پوشش ذخیره می شود. این نتیجه منجر به انتشار متان باقیمانده و از دست دادن انرژی می شود که می تواند از طریق روشهای پس از هضم بازیابی شود. برای تجزیه و تحلیل استفاده بهینه از این هضم و تولید بیوگاز افزایش یافته ، هضم همزمان هضم پس از هضم از یک راکتور به طور مداوم هم زده (CSTR) که همزمان با هضم ضایعات نیشکر از برزیل (ویناس ، کیک فیلتر و کاه) با افزودن غلظت های مختلف گلیسرول انجام می شود مورد مطالعه قرار گرفتند افزودن گلیسرول که با تجزیه بیولوژیکی و محتوای آلی بالا مشخص می شود ، آن را به یک بستر مناسب برای افزایش تولید بیوگاز تبدیل می کند. پتانسیل بیومتان هنگامی که هضم با 15٪ و 25 CO CODg / L گلیسرول هضم شد ، ارزیابی شد. آزمون دسته ای 39 روز به طول انجامید. نتایج نشان داد که هضم همزمان هضم هضم با گلیسرول توانایی افزایش تجمع متان و بیوگاز را با 25٪ افزودن بیشترین عملکرد متان و بیوگاز (318 میلی لیتر در گرم و 196 میلی لیتر در گرم) که تقریبا 6 برابر بیشتر است ، نشان می دهد. در مقایسه با تک هضم هضم.

دانلود پایان نامه : بررسی تولید بیوگاز به روش AD از زباله صنایع نیشکر

 

برای مشاهده لینک دانلود لطفا عضو ویژه شوید

عضو ویژه میشم !

دیدگاهتان را بنویسید