موضوع : متن کامل پایان نامه انگلیسی : بررسی پتانسیل سوپرمارکت آنلاین جهت کاهش ضایعات مواد غذایی
رشته : فناوری اطلاعات محیط زیست صنایع غذایی بازاریابی مدیریت
سال انتشار : 2021
زبان : انگلیسی
مقطع : کارشناسی
چکیده (ترجمه ماشینی ) :
نگرانی در مورد افزایش ضایعات مواد غذایی توجه سیاست گذاران در سراسر جهان، از فرانسه ممنوعیت دور انداختن مواد غذایی استفاده نشده توسط سوپرمارکت ها، به یک چشم انداز جهانی تر، با هدف سازمان ملل کاهش 50 درصدی ضایعات مواد غذایی تا سال 2025 جلب شده است (هینکلی، 2018). ؛ والنسیا، 2016). با افزایش نگرانی در مورد ضایعات مواد غذایی – نگرانی در مورد نقش خواربارفروشی الکترونیک در آن افزایش می یابد. به دلیل کاهش احساس مالکیت محصول، این احتمال وجود دارد که ضایعات مواد غذایی افزایش یابد (ایلیوک، 2018). نشان داده شده است که طراحی متقاعدکننده ابزاری کارآمد برای تأثیرگذاری بر عادات کاربران در خواربار الکترونیکی است، اما در حال حاضر عمدتاً برای تأثیرگذاری بر خرید و متعاقباً هدر دادن بیشتر استفاده میشود (چو و همکاران، 2014).
ما معتقد بودیم که خواربارفروشی الکترونیکی پتانسیلی برای مقابله با ضایعات مواد غذایی با کمک طراحی متقاعدکننده دارد. بنابراین هدف این تحقیق بررسی این است که آیا طراحی متقاعدکننده می تواند برای اهداف پایدارتر مورد استفاده قرار گیرد یا خیر. یعنی کاهش ضایعات مواد غذایی به جای تحریک بیش از حد مصرف. استفاده از محرک های فعلی خواربارفروشی الکترونیکی از چو و همکاران. (2014)، این تحقیق آنها را به دنبال رویکردی پایدارتر تغییر داده است. محرکها (شخصیسازی پیشفرض، یادآوری، پیشنهاد و تخصص-اعتبار) در یک تحقیق طراحیمحور انجام شدند. هدف استفاده از نمونه اولیه در وابستگی به معیارها بود که اثربخشی آنها را از طریق دیدگاه انتقادی ادبیات اثبات کند.
مطالعه ای با 12 پاسخ دهنده تنظیم شد که در آن از آنها خواسته شد تا نمونه اولیه را با وظایف هدایت کنند. پس از پیمایش نمونه اولیه، سوالاتی بر اساس معیارها از آنها پرسیده شد. تجزیه و تحلیل و ارزیابی داده های تجربی با معیارها به نتیجه گیری سه محرک کمک کرد که می تواند در خواربار الکترونیکی برای کاهش ضایعات مواد غذایی مفید باشد.