موضوع : متن کامل پایان نامه انگلیسی : بررسی کارایی شبکه های غذایی دریایی مبتنی بر دیاتومه و تاژکدار ها
رشته : محیط زیست جغرافیا جانورشناسی
سال انتشار : 2021
زبان : انگلیسی
مقطع : کارشناسی ارشد
چکیده (ترجمه ماشینی ) :
شبکه های غذایی میکروبی آبزی در اندازه کلی ساختار یافته اند. فیتوپلانکتونها که پایه شبکه غذایی را تشکیل میدهند، توسط تک یاختهها و مزوزئوپلانکتونها که به نوبه خود توسط ماهیهای پلانکتیو مصرف میشوند، چرا میشوند. کارایی شبکه غذایی (FWE) معیاری است که نشان می دهد انرژی چگونه به طور کارآمد به شبکه غذایی منتقل می شود. اگر فیتوپلانکتون توسط چرندگان غیر قابل خوردن باشد، FWE کم است، در حالی که اگر جامعه فیتوپلانکتون تحت سلطه فیتوپلانکتون های خوراکی باشد، FWE بالاتر است. اخیراً، وجود میکروقارچها در شبکههای غذایی آبزیان برای تسهیل انتقال انرژی به شبکه غذایی از طریق «مایکولوپ» پیشنهاد شدهاست. هدف از این مطالعه، راهاندازی یک سیستم مدل از زنجیرههای غذایی فیتوپلانکتون – زئوپلانکتون، مربوط به دریای بالتیک، و آزمایش FWE در شبکههای غذایی مبتنی بر دیاتومها و تاژکها بود. علاوه بر این، من می خواستم میکروقارچ ها را در سیستم معرفی کنم و تأثیر آنها را بر FWE مشاهده کنم. پس از آزمایشهای فراوان فیتوپلانکتونها و گونههای زئوپلانکتون، تصمیم گرفتم آزمایشهای چرا را با استفاده از یک چرنده، مژهدار Tetrahymena pyriformis، و دو گونه فیتوپلانکتون: یک دیاتوم (Skeletonema marinoi) و یک تاژکدار (Rhodomonas baltica) انجام دهم. من فرض کردم که T. pyriformis به طور مؤثرتری از تاژکها تغذیه میکند تا از دیاتومها. من یک آزمایش چرا را انجام دادم که در آن افزایش فراوانی مژک اندازه گیری شد، مصرف فیتوپلانکتون نظارت شد و FWE برآورد شد. شبکه غذایی مبتنی بر دیاتومه منجر به 14 برابر بالاتر FWE نسبت به شبکه غذایی مبتنی بر تاژک شد. تغییر در FWE ممکن است با تفاوت در فراوانی اولیه معرفی شده در تیمار تجربی توضیح داده شود، که نسبت چرنده: طعمه بین تیمارها نابرابر ایجاد کرد. علاوه بر این، رفتار شنای تاژک داران ممکن است باعث کاهش راندمان گرفتن توسط مژک داران شود. میکروقارچ ها در یک آزمایش از یک نمونه طبیعی آب دریا معرفی شدند، اما عفونت قارچی برای هیچ یک از گونه های فیتوپلانکتون آزمایش شده مشاهده نشد. توسعه بیشتر برای آزمایش اثرات میکروقارچ ها بر FWE دریایی مورد نیاز است.