موضوع : متن کامل پایان نامه انگلیسی : بررسی چگونگی تأثیر نهاد های دولتی و مردمی بر پیشگیری از ضایعات و زباله های مواد غذایی شهری
رشته : محیط زیست شهرسازی علوم اجتماعی
سال انتشار : 2021
زبان : انگلیسی
مقطع : کارشناسی ارشد
چکیده (ترجمه ماشینی ) :
ضایعات مواد غذایی یک موضوع پیچیده با پیامدهای زیست محیطی، اجتماعی و اقتصادی است. تقریباً یک سوم مواد غذایی تولید شده برای مصرف انسان سالانه هدر می رود و نیاز به جلوگیری از هدر رفتن مواد غذایی در بحث عمومی، نتایج سیاست ها و اهداف توسعه پایدار مورد بحث قرار می گیرد. پیشگیری از هدر رفتن مواد غذایی پیچیده است و باید در تمام زنجیره تامین مواد غذایی انجام شود. در سوئد، شهرداری ها نهادهای خودگردانی هستند که مسئولیت رسمی جلوگیری از هدر رفتن مواد غذایی در میان خانوارها و کارکردهای شهرداری به آنها محول شده است. با این حال، مسئولیت توزیع شده و پیچیدگی در مورد پیشگیری از ضایعات مواد غذایی، موانع مختلفی را برای اجرای موفقیتآمیز استراتژیهای پیشگیری از ضایعات مواد غذایی به همراه دارد. بنابراین هدف این مطالعه بررسی چگونگی تأثیر نهادها بر پیشگیری از ضایعات مواد غذایی شهری است. این مطالعه با الهام از یک رویکرد قوم نگاری و بر اساس یک ماده تجربی متشکل از 137 طرح زباله و 10 مصاحبه با نمایندگان شهرداری و مقامات دولتی است. یک دیدگاه سازمانی برای درک اینکه چگونه نهادها بر پیشگیری از ضایعات مواد غذایی شهری تأثیر میگذارند استفاده میشود. نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل نتیجه میگیرد که الف) استراتژیهای پیشگیری از ضایعات مواد غذایی در سوئد، مصرفکننده را عامل اصلی تولید ضایعات غذایی میدانند. ب) آزادی انتخاب نهادینه شده به عنوان مانعی برای اجرای استراتژیهای قویتر پیشگیری از ضایعات مواد غذایی مانند مقررات یا قوانین تلقی میشود. و ج) مؤسسات یک مؤلفه مهم برای درک ساختار مشکل در مورد پیشگیری از هدر رفتن مواد غذایی ارائه می دهند.